jun
03
2014

Härlig kvällstur

2014-06-02 19.57.14

Igår sprang jag en härlig långtur i kvällssolen.

Det hade kliat i benen hela dagen att få ge sig ut på långtur, så när jag kom hem från jobbet, då var det bara att svida om till lättare utstyrsel och bege sig iväg.

Löprundan inleddes med 5km uppförsbacke (vid Klerebo) jag brukar känna mig sliten då jag kommer upp för den backen, men igår kände jag mig ovanligt pigg i kroppen…

Sedan fortsatte turen över rv26 via Skirebo och bort till Risbrodammen som jag korsade på två ställen…

Hade med mig min ryggsäck Salomon Agile 12 set som jag inför dagens runda fyllt up med ca 1l vatten, behövde dock inte dricka så ofta då vinden låg på och torkade svetten ur pannan, därför blev jag aldrig riktigt varm…

 

2014-06-02 19.03.15

 Första bron…

Det är otroligt vackert vid Risbrodammen, jag gillar visserligen bättre att springa på trail, men om man någon gång nöter asfalt då skall det vara i böljande svenska landskap… 😉

 

2014-06-02 19.18.04

Andra bron…

Efter att ha sprungit utmed vattnet i några km vek jag av österut över nästa bro, en grusväg ledde mig sedan genom tallskogen men efter ett par km öppnar sig landskapet och det börjar gå nedför, utsikten breder ut sig och trotts att jag nu börjar bli lite stum i benen så kan man inte annat än att njuta…

Det blev totalt 18 km och såhär efteråt så känner jag bara total tillfredställelse. 🙂

 

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Written by Trailfinnaren in: Löprundor |

Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.


Leave a Reply

 

Design: TheBuckmaker.com WordPress Themes