jul
02
2014

Grön av avund…

Det faktum att jag sitter inne och harklar, snyter och fräser medan Ebba (min fru) är ute och rastar löparskorna, det gör mig grön av avund

Jag har förmodligen gått ner 0,5 Kg i snor det senaste dygnet! Medan jag varit passiv har Ebba sprungit inte mindre än 30 km fördelade på två pass och nu pratar hon om att ta ännu en tur i sina nya ”Fellraiser” !?!

Nej det här är grymt och än värre är att min förkylning inte ger något som helst sken av att mattas av, i måndags tänkte jag: -På torsdag då borde jag kunna spring igen. Men icke…

En vän på jobbet tränade backintervaller igår… JAG VILL OXÅ UT!!!

Senast jag sprang, det var i lördags, med andra ord en evighet sedan. Jag känner mig som en knarkare, jag har abstinens, jag behöver en injektion. Funderar på om jag skulle dra på mig löparskorna och gå lite med dem här hemma, likt ett nikotinplåster kanske det skulle lindra suget?

Måtte denna plågan snart vara över!

 

För er som inte vet vad jag pratar, här kommer ett filmklipp som säger allt!

 

 

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Written by Trailfinnaren in: Filmklipp,Övrigt |

Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.


Leave a Reply

 

Design: TheBuckmaker.com WordPress Themes