jul
05
2014

Pilgrimsförberedelser…

Skärmavbild 2014-07-05 kl. 19.00.04

Mina ”Pilgrimsförberedelser” fortsätter, det verkar bli Ultralöpning på lördag.

Har varit i kontakt med representanter från två föreningar, de ansvarar för var sin del av pilgrimsleden Falköping till Hjo.

De var positivt inställda till mitt projekt att springa denna led, vatten finns vid nästan alla kyrkor eller församlingshem och om inte annat kunde jag fylla på med färskvatten vid kyrkogårdarna. Vatten verkar altså inte bli något problem, inget jag behöver bära med mig från start, inte så mkt i alla fall…

 

Skärmavbild 2014-07-05 kl. 18.57.44

 

Från Falköping springer jag norrut, och följer sedan den röda leden till Hjo.

Ju mer jag tänker på denna utmaning ju mer taggad blir jag.

Fick även tipset att inte transportspringa till Kungslena, jag skulle i stället starta pilgrimsrundan i Falköping, vid St Olofs kyrka. Där kan jag hämta ut pilgrimspass och skaffa första stämpeln. Sedan föreslog de att jag skulle börja med att springa längs pilgrimsleden norrut till Gudhem för att sedan vika av åt väst mot Kungslena via Valtorps kyrka o sedan vidare enligt ursprungsplanen till Hjo.

Denna nya sträckning skulle uppskattningsvis bli någon mil längre, men samtidigt känns det bra att börja min utmaning redan i Falköping där jag kliver av tåget, annars var planen att först transportspringa 18 km till start…

Nu är det ju en vecka kvar, men som väderkartan ser ut nu får jag sol! 🙂

Det är verkligen kul att ha något sådant här att se fram emot, detta blir ett bra sätt att inleda semestern, 70km löpning… 😛

Nu skall jag bara jobba bort min förkylning så jag hinner få några mil under fötterna innan jag kliver på tåget till Falköping på lördag. I skrivande stund har jag varit vilande i en vecka. Helt ärligt, jag kreverar snart om jag inte får springa!

 

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Written by Trailfinnaren in: Löpning,Maror / Ultror |

Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.


Leave a Reply

 

Design: TheBuckmaker.com WordPress Themes