aug
25
2014

Nytt PB på 21km

Förberedelserna inför Sälen fjällmaraton går in i sitt slutskede, igår sprang jag det sista långturen innan lördag. Blev den tuffa Bankerydsleden men kändes väldigt bra och satte nytt PB på 21km.

Inov-8-Race-Elite-3

Inov-8 Race Elite 3

 

Sprang i samma outfit som jag skall ha på lördag, blir långa tights, TNT-tisha och magväskan Inov-8 Race Elite 3 (mitt senaste inköp) innehållandes mobil och tunn vindjacka…

Sälen fjällmaraton har inga direkta restriktioner eller regler när det kommer till utrustning, men pga det skiftande vädret på kalfjället rekommenderar de att man har med vindjacka, därav att jag köpte var sin magväska till mig och Ebba…

Magväskan är suverän, man känner inte att man har den på sig för kompressionsremmarna ser till att den sitter slimmat och om man inte fyller ut hela väskan hjälper rämmarna till att dra ihop den så att väskan inte tar onödig plats… Det kom några rejäla skyfall vid ca 12km men innehållet väskan förblev tort…

Åter till träningsrundan, jag ligger fortfarande på över 2h på 21km, men närmar mig den magiska gränsen. Vet inte exakt vad det blev för tid på gårdagens pass för Movescount ligger nere.

Sidan har leget nere för underhåll sedan igår så jag kan inte synka klockan och analysera tiden, men tror att jag hamnade på ca 2:10 vilket är en förbättring på Bankerydsleden med 12 minuter och en förbättring sedan förra året med 30 minuter…

Nu taggar jag sista träningen med TNT på onsdag och sedan blir det lopp på lördag!

 

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Written by Trailfinnaren in: Löpning,Löprundor,Prylar |

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post.


Leave a Reply

 

Design: TheBuckmaker.com WordPress Themes