mar
16
2016

Spännande löparvår att se fram emot

Jag har en riktigt späckad löparvår framför mig.

  • Till helgen är det ultraintervaller 100Km
  • Helgen efter är planen att springa några etapper av Upplandsleden
  • Veckan efter är det dags för andra upplagan av Vättervyernas Ultra
  • Helgen efter det åker jag och hustrun på löparweekend
  • Två veckor senare går Munkastigens trailrun 45km
  • Efter det ger jag mig ut på eget äventyr, att springa 100km nattetid
  • I mitten av juni är planen att under två dagar springa Skagern runt 100km
  • Årets höjdpunkt och juvelen i kronan är till sist Ultravasan 90km

 

20160313_130859

 

Som sagt, många härliga och förmodligen ibland riktigt jobbiga km att se fram emot.

Problemet är att jag sedan november dragits med skada och jag känner mig fortfarande inte helt 100. De senaste veckorna har jag sprungit 63 och 72km där det längsta passen legat på ca 42-45 km, det känns OK undertiden jag springer, men 2 dagar efteråt stramar det i musklerna på insida smalben, ibland har det gjort riktigt ont.

Vet inte vad detta är, för två v. sedan gjorde jag en magnetröntgen och imorgon får jag domen, ska träffa en idrottsläkare. Hoppas verkligen inte på operation för då får jag stryka några av sommarens planer, men vi får som sagt se. Vore samtidigt skönt att bli av med det som irriterar för jag känner mig väldigt begränsad, vågar inte ta i och vågar inte springa så mycket som jag vill…

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Written by Trailfinnaren in: Löpning |

Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.


Leave a Reply

 

Design: TheBuckmaker.com WordPress Themes