jan
09
2017

Runon.se ny butik av löpare för löpare…

0000047

Historien om Runon

Efter sommaren blev jag kontaktad av en kollega och vänn, han presenterade ett intressant idé, undrade om jag skulle vara intresserad att tillsammans med honom starta någon form av webbutik med ett nischat sortiment mot löpning, detta blev startskottet för Runon.

Under hösten har många timmar gått till planering, allt ifrån företagsnamn till affärsplan, sortiment och inriktning har avhandlats. Under senare halvan av hösten fick vi kontakt med ett antal leverantörer och varumärken, i december skickade vi in en registrering till bolagsverket och strax innan jul blev Runon godkänt och registrerat, vi hade plötsligt blivit bolagsmän… 🙂

I helgen slog vi upp portarna för våran butik runon.se  en butik av löpare för löpare!

Verkligen en intressant och lärorik resa, en resa som vi bara har börjat, men ändå har så mycket arbete lags ned för att komma såhär långt.

Sortimentet är uppdelat i: Fötter, Vader/lår, Armar/händer samt Accessoarer, tänk dig sådant du ”drar” på dig, typ strumpor, kepsar, calfs osv. men även smarta tillbehör typ race belt eller ett bra tvättmedel för träningskläder.

Vi vill vara unika och sälja produkter som har en finurlig baktanke eller funktion, samt produkter som inte ”alla” andra säljer, men det viktigaste av allt, vi vill kunna stå för att produkterna håller en hög kvallité, är framtagna på ett miljömedvetet sätt osv. med detta i bakhuvudet hoppas vi att du skall finna vårt sortiment intressant, vi välkomnar dig in att botaniserar bland våra produkter, kanske du hittar något som verkar intressant för dig…

Vi letar fortfarande efter intressanta produkter att ta in i sortimentet och är tacksamma för tips så hör av dig om du kommer på en produkt vi borde sälja, maila oss en länk så skall vi utvärdera om produkten passar in i vår profil…

Gå gärna in och registrera dig som kund, då får du 10 poäng som du antingen kan spara eller omvandla till riktiga pengar att dra av vid ditt nästa köp…

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Written by Trailfinnaren in: Löpning,Övrigt,Prylar |

Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.


Leave a Reply

 

Design: TheBuckmaker.com WordPress Themes