mar
21
2017

Vinn startplats till Trail Och Mustasch 2017

Ett unikt lopp

Trail Och Mustasch arrangeras av Bergslöparna till minne av deras vän Tom Bjernerud som 2013 råkade ut för en tragisk lavinolycka i Hemsedal i Norge. Att arrangera loppet var ett sätt att bearbeta sorgen och saknaden.

Loppet som är både vackert och tufft blev snabbt populärt, första året ställde 50 man upp sig på startlinjen och i år då man arrangerar tredje upplagan har det satts ett tak på 300 startande.

Längre ner skall jag berätta hur du kan vinna en startplats till Trail Och Mustasch 2017 men innan vi kommer så långt måste jag berätta vad som gör loppet så unikt.

Jo av namnet att döma skall alla löpare bära mustasch vid målgång, mustaschen kan se ut hur som helst och det utlovas pris för bästa kreation, allt som kan bäras mellan överläppen och näsan räknas så det gäller att vara kreativ…

 

Två möjligheter att knipa en startplats

Det finns två sätt att knipa en startplats till loppet Trail Och Mustasch, 12 eller 28km som går av stapeln den 8 april utanför Motala.

  1. Gå in på följande länk: https://www.facebook.com/runon.se/ Gilla sidan och dela inlägget om tävlingen, då är du med i utlottningen av en startplats.
  2. Delad glädje är dubbel glädje, gå in på Instagram och börja följa runon_se, leta upp inlägget om tävlingen, tagga en vän, då är både du och din vän med i utlottningen av en startplats.

 

Vinnaren presenteras

Den 1 april tillkännager Runon.se vem som vunnit utlottningen av en startplats.

 

Lycka till!

 

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Written by Trailfinnaren in: Event,Löpning |

Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.


Leave a Reply

 

Design: TheBuckmaker.com WordPress Themes