jun
04
2014

Om Trailfinnaren

Trailfinnaren

Jag är Trailfinnaren

Jag heter Tomas, till vardags arbetar jag med Logistik på Scandinavian Photo i Bankeryd. Är gift och far till 3 barn, småbarnsåren är dock förbi vilket ger mer tid till aktiviteter som löpning och friluftsliv… Dock väldigt kul de gånger man lyckas motivera barnen att slita sig från sina mobiler och följa med ut!

Min fritid tillbringar jag helst utomhus. Att bege mig ut i naturen, antingen i kängor och med tung packning på ryggen eller i ett par lätta löparskor är det bästa jag vet!

Hösten 2013 fick jag en idé att utforska vandringsleder löpandes, fram tills dess hade jag bara vandrat på dem. Som sagt, varför inte testa att springa längs våra vackra leder med lätt packning på ryggen.

Att utforska stigar och leder, att ta reda på vad som gömmer sig bakom nästa sväng det går jag igång på, denna strävan att utforska har tagit mig till många vackra platser, men det kan ibland kännas lite ensamt att hålla dessa upplevelser för sig själv, där av skapades denna blogg så att jag kan dela med mig.

Med denna blogg vill jag inspirera dig att dra på dig dina skor och bege dig ut för att upptäcka nya platser! 🙂

 

Min första tur startade på hemmaplan, sprang Bankerydsleden 25Km, fick blodad tand och på den vägen är det…

 

Jag attraheras inte av tävlingar och lopp, däremot gillar jag min egen kamp och strävan att utvecklas som löpare, att pressa mig för att nå nya mål och till att slutligen se hur långt jag kan gå.

 

Jag springer för att jag älskar att springa och just detta (kärleken till löpning) kommer prägla denna blogg.

 

 

Written by Trailfinnaren in: |

Inga kommentarer

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


 

Design: TheBuckmaker.com WordPress Themes